A part of the true history, identity and culture of the Getae,
today Romanians (Rumunians) - their rightful descendants -
are prevented from knowing!

Comments

80 comments
Ash, 16-09-17 06:09
Felicitari & multumiri pentru informatiile vaste prezentate. Mai ales sectia cu Tablitele de la Sinaia este foarte bine organizata & impresionanta. Imi pare bine sa vad ca mai sunt oameni care le pasa sa descopere adevarul istoric al neamului nostru. Respect pentru toti care au muncit sa puna acest website impreuna, cu stima! Bafta!
Gigi, 18-10-16 04:38
Pe Tăblița 9 se pare că mai e scris cu litere mai mici. Apoi un medalion/tăbliță a fost din cupru. Ea poate fi verificată ca vechime. Apoi și alte artefacte găsite odată cu tăblițele. În Rusia se pare că mai există tăblițe, chiar și de aur. Se vor mai găsi dacă aceasta a fost scrierea dacilor.
John Kaminski, 26-09-16 15:51
Anumite lucruri pe care ar trebui să le știi,
ca de exemplu numele temnicerului și condițiile condamnării tale

DEMASCÎND ÎNȘELĂTORIA HOLOCAUSTULUI
EVREII DEVIN NIȘTE MINCINOȘI NEPUTINCIOȘI

De John Kaminski
pseudoskylax@gmail.com
http://therebel.is/news/kaminski

De ce fac evreii ceea ce fac? Cine le-a dat lor ordinele de a se furișa ca să înșele pe furiș? De ce rînjesc prosteste între ei, plini de importanță, multumiți că îi jupoaie pe goii (goym-ii) creduli? “Proastele animale stupide” dupa cum zicea Henry Kissinger - pe care restul lumii il considera “evreul criminal de razboi” - se referea la soldații americani, carne de tun, care au murit pentru Israel, pentru companiile petroliere si bancherii de pretutindeni.

De ce așa de mulți oameni refuză să iî considere pe cei din acest singur grup de mizantropi malițioși, care continuă să otravească civilizația de doua mii de ani, ca cea mai mare amenintare a securității noastre curente?

Cine suntem noi? Sclavii cuiva, ale căror fraude pare să nu fim în stare să le ințelegem în profunzimea lor? Ei sînt niște paraziți, care comit mereu fraudele atît de josnice sub culoarea putredă a legii, sugîndu-ne viata din noi pe veci și îndepărtîndu-ne de linia destinului nostru ca oameni foarte încrezători și onesti, ce avem o menire.

Oare s-ar putea să fie faptul că suntem platiți - intr-un anume fel autofabricat preconstient - să fim complice la uciderea propriilor noastre ființe, să acceptăm dulcețurile pe care viața ni le poate oferi dacă putem înghiți minciunile legate de viețile ce le distrugem prin complicitatea noastra la aceste crime? Și tăcerea înseamna complicitate.

Sau poate fi mult prea tîrziu să discutăm despre asta, din moment ce forțele naturii s-ar putea să fie mult prea alterate, astfel încît au ajuns dincolo de punctul în care s-ar mai putea corecta și ar face aceste speculații geopolitice inutile, dacă condițiile existentei noastre se schimbă radical. Dacă e așa, poți fi sigur că este lucratura evreilor.

Știm deja că în mare parte jocul este regizat dinainte și a te lupta împotriva Primăriei înseamna că riști să îți pierzi viața, averea și libertatea de a trăi așa cum îți alegi să trăiești după propria-ți dorință. Dar să-ți bazezi viața pe lucruri care realizezi pe deplin că sunt minciuni, atunci știi că viața îți este o minciună și dezastrul cu siguranță va apare deoarece el inevitabil se produce la oamenii care trăiesc în minciuni.

Bombardați din toate direcțiile de zeci de ani cu o propaganda menită să ne convingă că povestea Holocaustului este adevarată, americanii au fost invățați să creadă ca milioane de evrei au murit în lagărele de concentrație în cel de-al II-lea Război Mondial.

Creații frauduloase făcute de niște psihopați

“Holocaustul este cea mai mare minciună pe care a cunoscut-o rasa umană pînă acum”, zice el direct fără a înfrumuseța exprimarea.

O certitudine asumată conferă grație penetrantelor lui descrieri privind influențele maligne ale evreilor de-a lungul timpului. Acesti psihopați au pus în aplicare aceeași înșelătorie de mii de ani.

Cercetarea spectaculoasă in domenul istoriei străvechi a unui istoric român puțin cunoscut, Olariu Constantin, dezvăluie neobosita lui munca de depistare a mașinațiilor monstruase ale unui cult bolnav. De asemenea descrie o bogata istorie a neamului lui care a dat Imperiului Roman împărați, cunoscuți sub numele de geţi sau goţi.

Scriind dintr-o țară în mare parte uitată, într-o limbă vorbita destul de rar, Constantin analizează cu profunzime evenimente din istoria veche si dezvăluie cu o claritate ce te înfioară comportamentul acelui neam de paraziți care a infectat ca o ciuma omenirea înca de pe timpul cînd negustorii au inventat arta scrisului ca să-și țină contabilitatea.

Ceea ce Constantin redă in mod deosebit sînt fapte ale neamurilor getice de pe malul de vest al Mării Negre și relevanța lor în istoria Imperiului Roman, aceasta redare strălucind ca un tribut adus unui neam de mult uitat, acum dispărut pentru totdeauna din răbojul timpului. Totuși imaginea fantomă a tribului puternic al geților ii urmăreste pe cetățenii desgustați ai Romaniei, o țară mereu lovită și abuzată de toți, inclusiv de proprii ei conducători.

În consemnarea cronologică a istoriei strămoșilor lui uitați, in centrul atentiei lui Constantin stă şi istoria evreilor, el dezvaluind diavolul care umbla pe pămînt îmbrăcat în yarmulke. El le descrie exact trăsăturile bine cunosute și povesteste istoria tribului otrăvit care a sabotat mereu si a prădat lumea de la începuturile civilizației incoace.

Si cum noi am fost îndopați cu știri evreiesti de-a lungul vieții noastre, este ușor de înțeles de ce acum sîntem aproape o specie pe cale de dispariție.

Fiecare din noile obiecte menite să ne îmbunătățească viața sau orice descoperire medicală tinde să ne faca și mai bolnavi și mai debili și mai incapabili să supraviețuim în situații dezastruoase. Multe produse contin otrăvuri cu acțiune lentă aprobate de guvern.

Explicatiile privind eveimentele la ordinea zilei sînt întotdeauna greșite, înclinate să-i protejeze pe anonimii vinovați care atacă publicul și întotdeauna scapă nevătămați deoarece complicii lor dețin toate ziarele și publicul nu cunoaste realitatea, în timp ce actorii crizei iși iau noi identități și poate cu noroc și folosindu-se de trecutul lor invizibil, candidează eventual la posturi publice.

Ati mai vazut inainte acest film de groaza. “Un nou venit necunoscut devenit vedeta publica promite idei noi...” Ales de păpușari.

Si Hillary continuă să strîngă milioane de dolari murdari prin intermediul fundației ei care corporatizează trădarea și hrănește nesătula mașina de razboi.

Dupa cum majoritatea oamenilor iși dau seama, investigarea puterillor poate fi problematica. Constantin o numește o “bombă cu efect întîrziat ce poate pune în pericol viața”.

Asta nu-l opreste sa concluzioneze:

“Holocaustul este o fabricatie făcută de mafia sionistă din SUA...cu scopul de a stabili un stat israelitean și de a stoarce sume fabuloase de la statul german.”

Astăzi, cu mulți ani mai tarziu, șacalii după ce au consumat mai tot corpul, încă mai ciugulesc rămășițele învelișului (prazii).

Din perspectiva getului care a văzut cazarii venind și plecand, Cosntantin urmăreste boala evreiască de-a lungul mileniilor, în cartea lor de basme cunoscuta ca Vechiul Testament. El scrie:
Ca sa judecam situația potrivit talerelor adevarului, eu va voi aduce ca marturie cele scrise de ei despre ei înșiși cînd au fost loviți de plaga aroganței, gînduri care aparțin profetului Isaia, pe care le găsim la 49.23: ,,Te vor hrăni împăraţi şi împărătesele lor te vor alăpta. Se vor închina cu faţa la pământ înaintea ta şi vor linge ţărîna de pe picioarele tale…60,5 Cînd vei vedea aceste lucruri, vei tresări de bucurie şi îţi va bate inima şi se va lărgi, căci bogăţiile mărilor se vor întoarce spre tine şi visteriile neamurilor vor veni la tine. 60,16 Vei suge laptele neamurilor, vei suge ţîţa împăraţilor… 61,5 Străinii vor sta şi vor paşte turmele şi fiii străinului vor fi plugarii şi vierii voştri. 61,5 …veţi mînca bogăţiile neamurilor şi vă veţi făli cu fala lor.” După aceste citate trebuie să ne înțelegem singuri soarta dar după zicerile lor: din preaplinul înveninatelor lor inimi, ei ne pun la cale o sclavie veșnică de ordin divin fiindcă vor reuși să cumpere căpeteniile goilor, iar gloata va fi ținută numai sub bici, jug și sabie.
Constantin Olariu,
Industria Holocaustului ebraic, capitolul 3, Spiritul Yiddish
http://www.ariminia.ro/en/industry-hoax-part-1/

În “incubatorul” de la Qumran, unde ei au devenit stăpîni după anul 30 al erei noastre, prin alungarea esenienilor (care nu erau semiți, fiind în marea majoritate geți la origine!), aceștia au conceput un plan de a asalta și distruge lumea: dumnezeul Gog din ținutul Magog, Asiria, Moab, Edom, fiii lui Set - egiptenii, fiii lui Jafet (Gomer, Gog, Magog, Madai, Javan, Tubal, Meschech si Tiras), Kitienii (romanii) si alte triburi de “neascultatori”, care erau acolo in acele tinuturi. Începînd o revoltă în anul 66 al erei noastre, primii care au fost trecuți prin tăișul sabiei. au fost cei 300000 de locuitori ai provinciei Cyrenaica (Libia), apoi cei 200000 din Cipru, urmați de alții, dupa cum a fost “scris” în al lor plan.

Toate ideile din aceste scrieri descoperite la Qumran, care plănuiesc distrugerea lumii și reconstruirea ei de către iudei ca stăpîni absoluți ai lumii, împuterniciți de Yahweh – Stăpînul Iadului, cu o singură religie Iudaismul Ortodox (se poate gasi in multe masnuscrise) si de remarcat faptul ca acestea se gasesc în Manifestul Comunist, Protocoalele (Înțelepților) Sionului, dar și în ideologia iudeo-bolșevică dar adaptate la realitățile timpurilor moderne.

Aceste idei n-au fost abandonate cu trecerea timpului, ele au erupt cu același fanatism odată cu ideologia comunistă și crearea statului bolsevicilor kazari din imperiul ţarist. Vă dau cîteva citate... ca să înțelegeți schimbarea istoriei făcută de mozaici… ,,Nimiceşte neamurile ce se ridică împotriva Ta. Şi lasă-ţi sabia să le hăcuie carnea. Umple pămîntul de slavă…Argint şi aur să se afle în palatele tale. Sionul să se veselească…Să se bucure Ierusalimul în cîntece de bucurie. Şi fie ca toate cetăţile lui Iuda să se veselească... Porţile tale vor sta veşnic deschise, nu vor fi închise nici zi nici noapte, ca să lase să intre la tine bogăţia neamurilor…Israele, stăpîneşte peste tot!...”

Pe cît este gîndirea lui Constantin de profundă, pe atît mass media dominantă este de superficială. Marea artă a relatării faptelor este a spune adevărul în timp ce toți cei din jur spun minciuni și mai și cîștigă bani mulți din asta. În tot acest terci al corupției, Constantin rămane inflexibil în percepția lui și iși concentrează atentia asupra existenței evreilor.

Marea artă a acestor mari lideri este de a-i ucide pe cei ce nu sînt evrei, cu mîna altora care nici ei nu sînt evrei. Evreii conduc lupta din poziții in care ei nu sînt in nici un pericol.

Epitetele și referințele lor clasice ies din gura acestui scriitor ca o listă a răniților dispăruți în război, totuși aceste crîmpeie de istorie dezvăluie începuturile manipulării realității de către evrei și cum aceștia au conceput să prindă întreaga lume într-o închisoare pe care aceasta să și-o construiască singură și în care ea să se închidă singură, atunci cînd orice urmă de speranță de a ajunge în rai le-a fost spulberată de lăcomia lor pentru bani.

Mult prea mulți din noi azi simt durerea cînd citesc scrieri spumoase în care criminali psihopați sînt zugrăviți într-o lumină eroica. Generalul Barry McCaffrey, (şeful împuternicit să execute în Kuweit Autostrada Morții, în timpul primului Razboi din Golf, în care10000 militari ce s-au predat au fost executați, într-un specacol tipic evreiesco-american) - mare erou de razboi!

Vreti mai multă durere? O găsiți în poveștile din scriptura iudeilor urmată cu multă supunere de-a lungul timpului. De asemenea adunate in paginile scrierii lui Constantin, ca dovada a crimelor lor patologice.

Intregul popor iudaic va deveni propriul său mesia.

Obiectivul iudaismului este exterminarea burgheziei.

Marii profeți ai istoriei comuniste au fost toți nebuni.

La fel de nebuni sînt și azi demagogii corupți, nerăbdători să îngenuncheze ca să sărute papucii evreilor și să garanteze prăbuşirea Americii.

Regulile evreilor:

1. Numai evreii au dreptul sa fie numiti oameni.
2. Numai mozaicii sunt fiinte umane, goii (goym) sunt animale.

Asta este epoca Veșnicei Răzbunări Mozaice, o noua alianță universală a răului absolut. Josif Stalin a scris despre asta în Pravda în anul 1922. “Armata Roșie va considera misiunea sa bolsevică îndeplinită, cînd noi vom domina întregul glob pământesc”, a declarat acesta.

Despre discipolii esenilor, probabil geții ca strămoșii antici ai românilor de astazi, Constantin scrie:
,,Doar două lucruri le pot face din propria lor voință: să ajute și să aibă milă de cei în suferință. Li se permite să-i ajute pe cei ce merită, atunci cînd sînt în nevoie și să dăruiască hrană celor în suferință. Pentru ei, a se jura este mai rău decît sperjurul, spunînd că cel care nu poate fi crezut pe cuvînt este deja condamnat de Dumnezeu”.

Tema principală a întregii opere istorice a lui Constantin, care conține vaste cunoștințe de-a lungul a multor secole, este aceasta.

Daca holocaustul se dovedește a fi fals, cea mai puternică armă din arsenalul lui Israel se va prăbuși.

Atunci vom ști că oricine din cei ce încă mai cred ce spun evreii despre pierderile lor din cel de-al II-lea Război Mondial, în realitate lucrează pentru evrei și este împotriva eliberării tuturor popoarelor ce se luptă să scape din ghearele mercenarilor Kosher, care cu cinism pretind că acționează în conformitate cu legea.

Recunoscînd marea minciuna a holocaustului îi arăți oricui că te eliberezi din abureala propagandei evreiești și că întregul edificiu al guvernului și al societății noastre este un circ secundar sadic, în care ți se va împlini fiecare dorință pe care o ai, cu exceptia libertății, desigur, acesta este prețul pe care il plătești în fiecare zi, pentru a nu intra în închisoare.

În caz că ești nedumerit, îl plătești evreilor.

Va rog vizitati http://www.ariminia.ro/en/

Verificati in continuare si

Mesajul Ursulei in engleza
https://www.youtube.com/watch?v=J1CVP97g-Uc

John Kaminski este un scriitor care locuieste pe Coasta Golfului Florida, încercînd în permanență să înțeleagă de ce ne autodistrugem și identifică un sistem de credințe corupt, ca motor al pieirii noastre. Depinzînd în întregime de contribuții ale cititorilor, va rugam să îi sprijiniți munca prin poșta la adresa: 6871 Willow Creek Circle # 103, North Port, FL 34287 USA.
COA, 14-08-16 22:53
Răspuns pentru dl Vasile Zărnescu

Ivriții au fost un trib arab care s-a strecurat în Palestina de-a lungul unei perioade cuprinzînd secolele VIII-V î.e.n., istoria lor fiind falsificată pentru a-și crea mitul ,,poporului ales” de Iahweh (sau Talpa Iadului). Chiar înainte de ocupația persană din secolul VI î.e.n., o parte dintre ivriți au trecut la folosirea limbii aramaice, iar după ocupația macedoneană din partea a doua a secolului IV î.e.n., și-au însușit limba noilor stăpîni - care însă era koine și nu greaca clasică, cum mint astăzi toate leprele cu mintea pretins ascuțită în ale culturii antice. Limba ivrită veche, folosită cînd au venit din peninsula arabică, a mai fost păstrată parţial în scrierile religioase, dar a fost amestecată cu limbile preluate de-a lungul timpului de la fiecare stăpîn pe care l-au slujit cu mult zel împotriva celorlalți.
Ivriții au fost numiți începînd cu secolul III î.e.n. iudei, iar odată ajunși în Spania în secolul VIII, lumea le-a zis sefarzi. Dar ei între ei și astăzi își spun Yehuda sau Yehu-dya, adică cei ce au primit binecuvîntare de la Yehu sau Yaho (grecizat Isis) - Doamna Cerurilor în religia egiptenilor. Celălalt trib de calici participant la formarea frăției lui Ezra-el a fost Biniamin (bini: trib + Amin/Amen: divinitatea Amon a vechilor egipteni). Ambele triburi ivrite şi-au practicat fiecare cultul respectiv pînă au fost trecuți cu sabia la proiectul bazat pe elucubraţiile megalomane ale ,,înţeleptului”(el) Ezra după anul 420 î.e.n. Cu alte cuvinte ivriţii nu aveau religie şi identitate bine definită pînă la acel moment. Numele de Iudeea și iudei sînt venite de la vorbitorii de koine și așa au rămas în cultura antică a Neamurilor, de unde le-au preluat pe nemestecate jegurile iudeo-cretine!

,,Poporul evreu” este o născocire a sioniștilor de la sfîrșitul secolului XIX, astfel ca gloatele de cazari din Europa Centrală și de Est să ,,aibă dreptul istoric” de a migra în Palestina, după eşuarea planului de creare a unui Israel european. Motivul: chipurile și ei s-ar trage din același neam satanist, însă pe linia strămoșului lor Eber (ever: trecător, nomad), mult mai “de bon ton”, fiind născut/născocit cu cîteva generații înaintea lui Abraam - din care pretind că se trag ivriții. Într-adevăr după anul 1948 cazarii s-au pus pe treabă să-și plăsmuiască și o limbă - numită acum ,,ebraica”, după numele lui Eber al lor. Însă ea este un fel de esperanto semitoid, fiindcă păstrează numai cîteva sute de cuvinte din vechea limbă ivrită. Pentru a-și atribui ,,originea semită”, cazarii de neam germanic mai spun acestei limbi și ivrită, însă termenul este intenţionat folosit numai pentru a manipula pe goimii-cap-de lut și nu are nici măcar o tangenţă cu istoria.
Cazarii (khazarii) sau jidanii vorbitori de idiș nu au nici o legătură genetică cu ivriții, iudeii sau sefarzii, singurul element comun fiind fanatismul religios şi ura împotriva Neamurilor. Este bine să mergem numai pe drumurile arătate de istorie, ca să le dizolvăm afurisita goarnă folosită în ultimii 1600 de ani pentru tîmpirea Neamurilor, deşi rolul principal în această monstruozitate revine pricepuților greci cu al lor Preapus, împreună cu șărpăria de la Vatican, care a pus şi ea umărul vîrtos la acţiunea de propagandă.

Jidanii sau khazarii sînt un amestec de goți (care au fost majoritari) cu sciți, sarmați, iazigi/alani, roxolani și ceva culoare asiatică, ce erau poziţionaţi în nordul Mării Caspice, care au fost trecuţi la o erezie mozaică după anul 860 şi care au fost împinşi către vest cu ocazia incursiunilor mongole de la începutul sec. XIII. În acest context merită puţin detaliat subiectul cu goţii, germanii şi cazarii.
Goții au ajuns la Marea Caspică și Marea Neagră în secolul I al erei noastre, dar adevărata istorie ne spune că a existat neamul guților sau goților în ținutul Guta (la izvoarele Tigrului și Eufratului din munții Zagros) încă din secolul XXI î.e.n., care i-au stăpînit pe emeși prin sabie timp de peste 150 de ani. Și tot guți sau goți s-au numit deportații în Palestina (în făcătora sataniștilor apar cu numele de kuți, însă ei nu aveau atunci consoana G) ce au primit zapis de la Cirus cel Mare, după ce a cotropit Babilonul caldeenilor în anul 539 î.e.n., să se întoarcă în baștina lor Guta sau Gota. La fel a primit și neamul manda sau marda de sorginte scitică (strămoşii mandeenilor din Samaria).
Herodot în Istorii 1,126 scrie că printre neamurile supuse perșilor erau și ,,germanoi” (-oi este terminaţia după limba greacă) - tradus în fals ,,goți” de către unii pitencatropi ai istoriei Europei - fiind numiți kirmin de către perși. Acești șterși din istorie aveau un oraș fortificat numit Gemanikeia din micul regat Comagene, astăzi orașul turc Maras de pe cursul superior al Eufratului. Mai spre vest era Pisidia, un stat mic care avea capitala în orașul Askaenos, unde divinitatea principală era Men sau Min.
În anul 250 goții și carpii au pornit o puternică invazie în sudul Istrului, revărsîndu-se ca o calamitate a naturii și peste podișul Anatoliei, unde au iernat după atîta alergătură. Aici nordicii și-au conceput mitologia lor, fiindcă fac mereu trimitere la Cîmpia Idei și muntele Ida (nu departe de vechea Troie), locul unde asenii divini își aveau cetatea din ceruri. Tot aici au luat cunoştinţă de Min Askaenos, motiv pentru care ceilalți goți i-au numit așkenazi pe cei ce au ,,vizitat” templul divinității anatoliene.
Cetatea Crimeea a fost construită la sfîrșitul secolului VI de către alani sau de către cazari, iar tătarii ajungînd stăpîni pe aceste locuri în secolul XIII, au numit-o chiufut kale, sau Eski – Kermen, adică cetatea jidanilor (cazarii deja trecuţi la schizma mozaică). Dar cuvîntul persan ,,kermen” se referă la ,,germanoii” lui Herodot. Germanii de astăzi spun că orașul a fost construit de alanii și goții din Crimeea, adică ,,krimgote” după scrierea lor, după care au venit cazarii/khazarii peste ei în anul 785.
Că jidanii își au originea majoritar în neamul goților şi că sunt foarte înrudiţi cu germanii, ne-o spune limpede o hartă a lumii din secolul IX, aflată în prezent la Biblioteca din Strasbourg, care prezintă la vest de Tanaus (Don), în ordine, țările: Allemania, Dacia, Gothia, Gepidia. Aceasta demonstrează că la acea vreme se știa că cei pe care grecii din imperiul roman de răsărit îi numeau khazari erau aceiaşi cu cei pe care francezii îi numeau alemani (adică germani) - fiindcă erau cam de același neam cu vecinii lor de la nord-est.
În primăvara anului 1245 papa Inocenţiu IV îndruma din Lyon pe misionari franciscani spre ,,ţările bulgarilor, vlahilor, cazarilor, slavilor, sîrbilor, alanilor, goţilor, iberilor şi celorlalţi creştini din Orient”, pentru a propune acceptarea Unirii cu Biserica Romană, în vederea organizării rezistenţei antimongole. În răvășelul papistaș îi găsim atît pe goții care s-au metisat cu celelalte seminții și au trecut la schisma mozaică, cît și pe cei care și-au apărat bărbăția cu sabia și au spus că nu poftesc pentru nimic în lume tușinarea moțului.
Toate aceste date spulberă povestea (şi doar povestea) lui Arthur Koestler că acest cin de întunecați ar fi de origine turco-mongolă, băgîndu-i şi pe turci de altfel în acest talmeş-balmeş istoric şi lingvistic.
În vechea limbă aramaică a sciților și perșilor, ei spuneau turk la cerb, animal care le-a fost timp îndelungat principalul totem în religia lor. Iar cui strîmbă din nas, îi amintesc că în Muntenia noastră de Anul Nou se mai umblă şi acum cu turca (numită capră în Moldova), iar în Ardeal (ținutul Sălajului) se umblă de Crăciun cu turca - care este un cap de cerb împodobit frumos. Deci nimic mongol în această poveste cu turk și turca lui, ci numai vești în timp, arimine sau aramaice, despre care unii nu vor să se știe nimic. Însă adevărul iese pînă la urmă la iveală!
Vasile Zărnescu, 06-08-16 22:01
Cred că prin folosirea termenului „ivrit/ă/ivriți” se introduce o dezinformare involuntară. Limba „ivrit” a fost creată și propusă la începutul secolului XX, după înființarea statului ISRAEL, în 1948, introdusă oficial în administrație prin ucaz, prin directiva politică a statului sionist. Scopul acestei introduceri forța a fost ca toți jidanii – fie ei sefarzi, reveniți în Palestina, fie așkenazi, vorbitori exclusiv de idiș, dirijați în Palestina, apoi în Israel, prin politica sionistă – să fie toți „ebreizați”, adică transformați în „evrei” – în terminologia impusă în România. Dar aceștia, care au „aliat” în Palestina înainte de 1948 și după acest an, cînd s-a înființat statul Israel prin decizia abuzivă a O.N.U., nu erau jidani – traducerea termenului jews/juifs din terminologia occidentală – nici după matricea genetică descendentă din biblicul Iuda, nici după cultul iudaic din vremea lui Iuda, ci erau „iudei” după cultlul impus de Talmud, care este o schimonosire a Torei. Tora este cultul iudaic reprezentat de primele cinci cărți – Pentateuhul – din Vechiul Testament, care fuseseră falsificate de leviți cu cel puțin cinci secole înainte de Iisus și încă un mileniu după el prin ceea ce este numit acum Talmud.
În tot acest interval istoric, „ebreii” erau pe nicăieri – adică nu au existat și nici limba „ebraică” nu s-a vorbit timp de cel puțin un mileniu, adică, practic, nu a existat, motiv pentru care Vechiul Testament scris în „ebraică” – de fapt, dintr-un dialect foarte apropiat al limbii aramaice, limba franca în Orientul Apropiat și, în genere, în arealul hinterlandului Mării Mediterane – a fost nevoie să fie tradus în greacă, adică în elină, pentru a fi înțeles și de jidanii (adică iudeii, adică jews/juifs, termeni proveniți prin deformare fonetică din latinul Judaeus/i) din acele vremuri.
Deci, limba „ivrit” nu exprimă decît o limbă, fie ea și artificială – căci este o combinație dintre limba idiș – a jidanilor așkenazi – adică proveniți din (k)hazari – și așa-zisa limbă „ebraică” a „ebreilor”, numiți în România – exclusiv în România – „evrei”. Dar un popor „ebreu” (și, implicit, o limbă „ebraică”) nu a existat!!! Deci, cuvîntul „ivrit”, care desemnează exclusiv o limbă artificială, impusă politic prin directiva statului sionist, nu poate fi extrapolat spre a desemna un popor. Dacă o facem, dăm drept de existență în cetate și legitimăm ilicit poporul „ivrit”, adică pe jidanii creați artificial de sionism tocmai pentru a masca originea torco-mongolă a jidanilor-așkenazi, care și-au apropriat abuziv cultul talmudic, redenumit în ultimele secole „iudaic” spre a fi numiți „iudei” și a căpăta, astfel, un pedigri legitim istoric de iudei, denumiți în Occident aproape exclusiv jeus/juifs/giudei/Jüden – adică, pe românește, jidani! Așadar, nu „ivriții”, ci jidanii.
Marius, 07-06-16 15:42
Emotie si inaltare. Sunt sentimente pe care le traiesc de fiecare data cand am privilegiul de a citi despre originea noastra pe acest Pamant.
Acest site este unul cu adevarat special, documentat cu pasiune si multa dragoste pentru tot ceea ce inseamna istorie adevarata si, evident, viitor. Depinde de noi sa-l promovam cat putem de mult.
Macar atat putem face si noi, cei care beneficiem de munca si pasiunea celor care incearca din rasputeri sa ne deschida ochii in speranta cunoasterii "Adevarurilor ascunse" ce tin de istorie, demnitate si viata.

FELICITARI SI MII DE MULTUMIRI !!!
Gabriela, 11-05-16 00:01
Superb site . Va felicit ptr munca .deloc usoara ,pe care o faceti . MULTUMESC
Otelea Lucian Raul, 13-11-15 10:51
Felicitari in primul rand pentru cele doua volume "Adevaruri ascunse" si pentru dictionarul neamului. Ele sunt evident rezultatul unei munci sustinute si serioase care imi aminteste de cea realizata de Nicolae densusianu. Fiti binecuvantat!
COA, 15-10-15 20:22
Domnule Tabără Ionel Marian,

Pentru început vă mulţumesc fiindcă ,,aţi dat şfară în Ţară”, invitînd pe mulţi să vadă ceea ce nu se prea doreşte a fi vazut si mai ales ştiut. Cît priveşte ceata care se osteneşte la tras în ham pentru materialele din prima parte a siteului, este mică şi prăpădită - adică mai exact un singur om, pe care îl mai dor balamalele din cauza muncii de a lopăta şi curăţa glia de scîrna adunată aici de peste 2000 de ani. Nu sînt cîtuşi de puţin titan, dar mă mîndresc cu faptul că strămoşii noştri au fost Scoborîtori din Zei şi chiar dacă astăzi nimeni nu ar mai îndrăzni să-şi asume o asemenea identitate de Neam şi Ţară, eu încă mai sper că va veni vremea trezirii şi a judecăţii de pe urmă.
Despre cap pot spune că este de mărime medie :), am o capacitate cognitivă destul de bună, iar memoria vizuală chiar mai bună - aceasta m-a ajutat să găsesc atîtea poze compatibile şi explicite pentru textele scrise, astfel încît unora să le fie mai uşor, ca uitîndu-se măcar la fotografii, să înţeleagă ceea ce alţii ne-au ascuns cu atîta ură.
Povestea cu Babele este una foarte ciudată şi plină de înţelesuri, dar cît timp ne vom lăsa duşi de căpăstru de fel de fel de ticăloşi, istoria şi cultura noastră identitară va fi fala altora, iar nouă ne vor turna în cap hîrdaie pline cu deşeuri, scuipîndu-ne că nu merităm nici atît.
Oul ziditor este un concept teozofic născut aici în jurul Carpaţilor încă din negura timpului, dar a fost atît de amarnic bramburit de către greci şi alţi pricepuţi în toarcerea timpului, că astăzi le ascultăm poveştile ca tîmpiţii şi dăm din cap a minune fiindcă altora le-a zburdat mintea că nu o mai puteau struni, iar nouă ne-a rămas ca o piatră de moară. Eu am început numai să scormonesc această hazna numită cultura europeană în direcţia care ne priveşte pe noi şi pe cei ce ne-au purtat sîmbetele atîta amar de vreme, dar vor trebui să vină şi alţi salahori cu gîndul şi mai ales cu fapta, fiindcă nimeni nu va dărîma munţii de unul singur, fie el oricît de inteligent sau de voinic. Numai adunîndu-se cei de-un gînd se vor putea înfăptui adevărate minuni în ceea ce întreprind.
Despre tartorul care păstoreşte clerul român nu vreau să vorbesc, cel puţin fiindcă este nedemn ca o persoană care propovăduieşte cumpătarea, modestia şi într-ajutorarea, să trăiască în lux de nabab, cerîndu-le amărîţilor să pună mai puţin în gură şi mai mult la puşculiţa popimii, ce dă şi aşa pe dinafară.
Citirea în sumeriană a cuvîntului Babel e este într-adevăr ,,poarta zeilor”, numai că el este de fapt în akkadiană, fiind scris de aceştia ,,bab ili”, unde ,,Ili” este luat într-adevăr din sumeriană (ca să vă fac hatîrul), dar numele corect al limbii este eme-gi. În această limbă numele oraşului se scria KA-DINGIR-RA, avînd acelaşi sens ca în akkadiană, fiindcă oraşul a fost construit de emeşi. Cînd ne vom lumina în privinţa marilor migraţii ce au avut loc din Carpaţi către alte meleaguri, cît şi asupra culturilor care au odrăslit pe acele plaiuri, atunci vom putea trage şi o linie să ne dumirim puţin de ce au fost în stare strămoşii noştri şi ce am ajuns noi astăzi.
Eme-gi (sumeriana) este pusă pe internet în limba engleză şi e tare păcat pentru români că nu se uită cu folos măcar acolo, fiindcă este în mare parte o limbă monosilabică, adică forma de început a deprinderii vorbirii articulate, care s-a format în sute de mii de ani, după ce primatele s-au dat jos din copac, iar unele mai îndrăzneţe au încercat să mearcă pe picioarele din spate fără a se ajuta de cele din faţă. Odată cu modificarea generală a corpului, s-a modificat şi laringele, astfel că aceste primate mai ciudate au început să scoată sunete diferite de ale strămoşilor lor şi tot chinuindu-se cu ,,vocalizele” (şi poate ceva poace pentru cei mai tari de cap), s-a ajuns la aşezarea sunetelor cîte două sau cîte trei laolaltă, rezultînd cuvinte monosilabice. De restul au avut grijă să se ocupe Cacademia Română şi altele de aiurea, că ne-au făcut capul cît baniţa şi mintea cît grăuntele.
Cît priveşte posibila susţinere a televiziunilor că limba română ar fi limba de început a multor culturi din Europa, Asia şi Egipt, cred că ar crăpa acoperişul oricărei instituţii oficiale şi ar ieşi o scurgere puturoasă de pucioasă şi hoit, că ar otrăvi totul în jur. De la ele vine numai minciună şi ticăloşie.
Latinitatea este o golănie politică pusă la cale de papistaşi în secolul XVIII, apoi îndrăgită de unii români cu minte puţină şi maţ gros (dar şi cu mare dragoste pentru trădare), după care a devenit jug de fier aşezat cu grijă de mafia cazară după anii 1870, cu sprijinul acelor viermi care îşi spuneau ,,patrioţi”.
Dacă românii s-ar gîndi mai puţin la burtă şi mai mult la sufletul şi conştiinţa lor, atunci sigur s-ar schimba multe în ţara noastră.

C. Olariu Arimin
Tabara ionel Marian, 11-10-15 10:17
Buna ziua Domnule ??????? Am rasfoit citit si promovat materialele dumneavoastra pe fb ca doar aici mai avem cat de cat acces sa promovam adevarul despe adevarata istorie a lumii si a actualei Romania fosa Dacia .Studiul dumneavoastra mi se pare titanic si va suspectez a fi o echipa mult mai mare decat un singur om ceea ce m-ar bucura nespus de mult iar daca esti doar unul singur trebuie sa ai un cap cat casa poporului aflata nu intamplator pe dealul Uranus primul legiuitor al lumii zeu getodac zeul celor 7 ceruri adica ceakre omul cu al treilea ochi activ .Am sa-mi permit sa va cer sfatul in ceea ce voi afirma mai jos despre ceea ce cred eu ca s-a intamplat aici acum vreo 5000 de ani data fiind marcata de taierea capului lui Ion Orpheus la 29 au gust 3013 ianinte de asazisul zero .Insasi PLAT-OUL BABELE ne spune ca a fost facut plat oul si intrebarea este care ou iar eu voi zice ca oul divin este celula barbat/femeie din care rezulta copil versus Soare Pamant Viata=eva caci legea divina aceasta este .Cine a spart oul divin ? Pai in biserica ortodoxa avem expresia LOC-TIITORUL capadocie( capul daciei poate ) si cezareei preafericitul homosexual Daniel in cazul de fata insa asta ne zice ca acela care a inventat primele cuiburi ale satanei de aici a fost .Daca vom intra in dex vom afla ca tiitor inseamna concubinaj amantlac si ca tine mult si ne mai amintim inca ca regii si sultanii aveau tiitori si tiitoare insa au tiuit tot ce a avut 2 sau 4 picioare si asa vom intelege de ce lumea s-a stricat intr-un asemenea hal.Mai apoi privind cele doua asazise babe vom constata ca sugereaza doua picioare in aer si corpul in pamant de fapt este vorba de CAIN si asta pentru ca jumate din populatia planetei isi numeste tatal BABA si de aici a plecat acest nume ei fiind fii lui CAIN .tOT platoul BABELE se poate citi BABEL-E adica poarta zeului in sumeriana si in acest caz vom zice asa spre a sustine acest lucru .Limba romana este singura limba nascuta nu facuta a lumii XXXXXXXO INFORMATIE CARE NU POTE DEVENI VIRALA INTR-UN MEDIU PRO-FUND INFESTAT DE 2000 DE ANI.Anunt important? Oare cum ar fi privita Romania de intreaga lume daca romanii si televiziunile ar promova faptul ca limba romana este singura limba nascuta nu facuta a lumii limba adn ului uman caci aici omul a botezat prima data natura prin cuvant .CU-VANTUL s-a miscat sunetul este prima atentionare insa in italiana avem PAROLA sau PAROLA CHIAVE care doar pentru mine ca roman este o atentionare in spaniola este PALABRA CLAVE( PALAVRA ) in limbile slave avem SLOVA ( oare de unde vine acest cuvant ) colac peste pupaza avem in latina VERBUM ENGL KEY WORD la care daca atasam L adica Dzeu de la evrei sau cadranul pozitiv pe axa XY care se citeste L obtinem KEY WORLD asdar Dzeu este cheia lumii.Mergem mai apoi la adevaratii titani ai acestei natii Gheorghe Gabriel Tudor Diaconu sau Iosif Cuesdean si aflam ca doar limba romana are 420 de radacini din care s-au nascut mii de cuvinte restul natiilor europei putand demonstra maxim 16 si atunci intelegem ca acum peste 5 6000 de ani a avut loc renasterea actualei omeniri de aici din Carpati si roirea acesteia in toate directiile.Mai apoi putem afla ca doar in limba romana onomatopeele se aud citesc scriu la fel ca in natura acest fapt intarind ceea e sustin mai devreme cu migratia omenirii de aici din carpati .Mai apoi fiecare cu mintea sa poate intelege ca verbul inseamna miscare si miscarea inseamna viata asadar vom intelege logica lui a fi ,fiu,fiica ,fiinta sau a cere.cerere.cerinta.cersetor ,cercetare si la fel restul verbelor din limba romana si cuvintele nascute din acestea .Acum daca vom intra pe google traducator in cele 90de limbi vom constata singuri ca doar limba romana pastreaza radacina continua FI sau CER insa daca veti cerceta materialele mele veti vedea ca analizand cuvantul SFINX =SPHINX vom intelege ca PHI se citeste in cheie FI adica ratia divina 1,618 iar cuvantul CER vorbeste prin sine insusi spunand ca orice mintea umana gandeste si va intreba raspunsul in va primi in CER sau pe pamant cuvantul cer insemnand infinitul.Daca veti avea mai departe curiozitatea veti putea afla ca conceptul numeric al lui DZEU adica UNU doar in limba romana este cuvant simetric lafel ca apa tot bob etc si doar in limba romana avem B-UNIC sau B-UNICA ceea ce sustine tot ce v-am explicat pana acum .Daca mai ne amintim ca sf vostru ANDREI nu a inteles in ruptul capului de unde dacii stiau de IOTA CHI HUIOS THEOUS SOTER /ION FIUL TATALUI SALVATOR si atunci vom opera UNU=ION si ION =NOI adica facerea din prima raza de soare care s-a transformat in ION xy si a fecundat pamantul virgin MARIA caci asa se numea pamantul pana nisthe maini criminale imbracate in fusta sa rastoarne lumea cu .....................CUR -CU -BEU ( BEU CU CUR) oare acesta este legamantullui Dzeu cu NOI-E ? Oare cand aflam ca BABEL este locul unde tot pamantul vorbea aceiasi limba sau BABEL in sumeriana inseamna poarta zeului si atunci orice minte la fel de inteligenta ca a mea intelege ca este de fapt vorba de PLAT-OUL ( care ou a fost spart? oul divin barbat femeie vs soare pamant =eva adica viata ) BABELE care doar in inteligenta limba romana se poate citi BABEL-E sau NOI-E sau MOCHE adica MOS-E caci una-i limba cea cereasca graiuri cate vrura popii si uite asa ajungem si la UNU= 10 insa 10=IOD si IOD =DOI si asa intelegem ca o fisura cat de mica ea scufunda un vapor .Ma opresc aici domnilor de la televiziuni si astept sa ma invitati sa demonstrez intregii lumi ca noi romanii cu 0,003 /100 aport la populatia globala daca raportam tot ce inseamna inteligenta si creativitate suntem cei mai destepti caci modestia este pentru prostii care nu au cu ce se lauda .Deci aici in cartea faptelor sta adevarul si vine ziua cand veti da socoteala ca ati coborat romania in cea mai negra era a sa prezentand doar partea urata si mult veti avea de plata .Tabara Ionel Marian PS Ma scuzati ca v-am anulat toate religiile care au indobitocit lumea . EX. to be ,son ,doughter,beiing =sein ,sohn ,tochter ,wessen si la fel in toate cele 90 de limbi pe google.Va puneti simpla intrebare de ce doar limba romana pastreaza radacina ?xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
SI acum sa anulam mitul cum ca limba romana s-ar trage din latina .Universul este in expansiune inca de la creatia sa samanta o bagam in pamant si aceasta face radacina trunchi coroana si fruct adica cele 4 faze ale creatiei nastere viata moarte renastere care se regasesc in mantra sunetelor primordiale SA TA NA MA ( numit de cei stricati la minte SATANA ) asadar putem afirma cu tarie ca totul in acest univers creste de la mic la mare .In acest caz scotand limba in oglinda vom afla ca radacina acesteia este langa marul lui ADAM=DAMA si in acelasi timp putem cu tarie afirma ca si cuvantul are radacina si in acest caz stau si ma intreb daca exista un IDIOT pe lumea asta care poate veni in fata mea sa afirme ca URSUS LUPUS TRAI-ANUS sau BATRANUS pot fi radacinile lui URS LUP TRAIAN SAU BATRAN cuvinte inca vii in limba romana ca si acum mii de ani .
Decebal, 09-10-15 01:26
Multumim!
Apollo Artemis, 09-07-15 13:23
daca sunteti de acord , puteti iesi mai la vedere cu o pagina sau grup ( Magna Getica de exemplu ) pentru a va cunoaste cat mai multa lume scrierile si adevarul istoric .... D. Roxin si altii , fac " ravagii " in scafarlile cotcodacilor naivi si ignoranti cu cotcodacismul lor sau cu traco-geto-daco-cotcodaca denumire , atunci cand se refera la numele identitar al stramosilor nostri
Apollo Artemis , 09-07-15 13:14
va multumesc pentru raspunsuri si amabilitate ... eu nu sunt decat un amator si incepator in studiul istoriei ( un an si jumate ) ... nu vreau sa va magulesc in mod gratuit , dar Adevaruri Ascunse este cea mai complexa scriere istorica despre stramosii nostri , de pana acum .... trebuie scrisa MAGNA GETICA ... o carte monumentala , dupa care trebuie sa-i fie tare greu - cuiva - sa conteste adevarurile din ea , sau sa mai spuna ceva in plus ... imi sunt blocate pe fb. sau desfiintate , multe conturi cu Apollo Artemis ... dar in 3 minute , se face altul (y)
COA, 23-06-15 23:35
Răspuns pentru Apollo Artemis,


Sînt de acord în mare parte cu ideile dumneavoastră, dar trebuie să fac şi unele mentiuni:
1. Cea mai puternică structură statală a neamului get cred că a fost de la mijlocul secolului Vl î.e.n. pînă la începutul secolului următor, cînd Neamul Scoborîtor din Zei a reuşit să înfrîngă de trei ori armatele regilor persani, iar pe Cirus cel Mare l-a făcut să-şi lase oasele în Dobrogea. Ca să înţelegem dimensiunea evenimentelor petrecute atunci (deşi sunt atît de bine ascunse de cultura occidentală - semitizată şi “neanderthalizată” - că nu mai încape pe lînga ele nici un solz de rapăn “oficial”), ar trebui să ne închipuim astăzi cum ar fi ca SUA să fie spulberată de China sau Rusia! Realitatea menţionată despre Tomiris şi urmaşii ei, ce au luptat timp de peste 50 de ani împotriva perşilor, poate fi documentată din surse greceşti şi latine - chiar şi aşa, foarte falsificate - cît şi din metopele de la Adamclisi. Dar a mai existat şi o altă perioadă de înflorire deosebită a Dio Getia, în timpul lui Boero Biseto 1 (cca 290-270 î.e.n.), care este mult superioară celei a lui Boero Bisto (sau Burebista pentru cei nedeprinşi cu istoria). Întinderea statului get începea în vest de la graniţa de astăzi cu Austria şi se ducea în est pînă dincolo de Bug, în sud avea graniţa cu Tracia şi Macedonia (Istrul fiind aproape exclusiv pe teritoriul geţilor), iar în nord hotarul era pe la mijlocul Poloniei de azi. Mai avea ca aliaţi în ascultare (T 33) pe bastarni, dalmaţi, saci, iaşi/alani, sarmaţi, dardani şi galii cei roşcaţi. Însă aceste aspecte pot fi înţelese doar de cei ce nu stau cu capul în haznaua lat(r)inităţii, indo-germanismului, elenismului, celtismului sau tracismului.
2. Daciştii cei entuziaşti (mulţi dintre ei şi-au dat seama că cineva din interior le-a subminat drumul pe care au plecat la început) nu prea au multe de spus despre continuitatea noastră (şi poate asta este şi ideea), întrucît se raportează (forţaţi de însăşi folosirea termenului de “daci”) doar la o mică parte a istoriei. Şi nu numai atît, dar cine gestionează cu adevărat acest curent încearcă să ne aducă pe cap în ultimul timp (adică de vreo doi ani, ca măsură de siguranţă) pe neanderthalieni - ca adevăraţii strămoşi ai Carpaţilor, cultură înfloritoare şi incredibil de prolifică pe care au lăsat-o dacilor semiţi (?!), fiindcă geţii ar fi fost doar un fel de ţigani (după o ţăcălie care ar face cinste oricărui balamuc mioritic). Dar văzînd că nu mă las dus de valul lor mincinos, au luat cîteva tăbliţe citite de mine şi s-au pus să le citească şi ei, dar în limba “geto-aramaică” pe care au primit-o de la Ucigă-l Toaca prin clasica “revelaţie” (adică minciună golănoasă). Mai mult, pe Diogio/Decebal îl fac un semit cuminte, fiindcă numele lui ar însemna după regulile culturii feniciene (şi aceştia îmbrobodiţi ca nişte pretinse rubedenii ale ivriţilor) un fel de ,,fiul dac al soarelui”, adică fiul credincios al cultului zeului fenician Baal. Însă năpîrcile nu scot o vorbă despre autenticele neamuri carpatine, care atunci cînd s-au aşezat în vechiul Egipt pe la anii 3400-3200 î.e.n., îşi numeau divinitatea masculină User (Osiris l-au grecizat afurisiţii meseriaşi în paranghelii şi pederastie de prin Peloponez) Domnul GETU, iar stîlpului care făcea legătura dintre Pămînt şi Cer i-au spus ,,stîlpul GET” (urîcioşii englezi l-au scris Djed, însă asta aduce a fals grosolan). În limba egiptenilor de azi cuvîntul GEŢI înseamnă “cei bătrîni” sau “bunicii”. Despre divinitatea Pitah – Creatorul tuturor văzutelor şi nevăzutelor prin puterea cuvîntului – ştiau că este din Du Gitii (cum au scris pe stela de la Lachiş, Palestina, în secolul XV î.e.n.), iar unul dintre primii faraoni se numea GET! Prima dinastie (3100-2886 î.e.n.) a vechiului Egipt începe cu Narmer sau Menes şi după el avem două nume curat româneşti: piro Ger (3075-3036 î.e.n.) şi piro Get (3008-2975?), aşa, ca să învăţăm din arheologie şi lista regilor întocmită de Manethon pe unde să mai căutăm fărîme din adevărata noastră istorie şi cultură identitară.
3. Dacă e să fim meticuloşi, în decursul timpului romanii au ocupat din fosta Dio Getia cam 60%, chiar dacă nu ne vine bine adevărul în guşă. Trebuie să precizez că primul rapt a fost în anul 9 î.e.n. cînd tîlharii Romei s-au înstăpînit pe Panonia (Ungaria de azi), aducînd graniţa pe Tisa, teritoriul de azi al Serbiei de vest şi nord-vest. Apoi a urmat în anul 30 al erei noastre Mesia (Bulgaria de azi). În războaiele din anii 101-102 şi 105-106 au mai luat prin sabie Banatul, Oltenia, Muntenia şi parte din Ardealul de azi, stabilind castre la Barboşi (lîngă Galaţi) şi pe valea Siretului, în judeţul Bacău - pentru a controla pasul Oituz. E drept că teritoriile de pe harta actualei Românii nu le-au putut stăpîni prea mult, datorită frecventelor răzmeriţe din zona ocupată (“Dacia”) şi atacurilor armate susţinute din teritoriile libere, ceea ce face teoria romanizării o glumă de nătîngi.
4. Eu am reuşit să scriu nu MAGNA GETICA, ci “Adevăruri Ascunse” şi vreau să cred că este numai un început, fiindcă trebuie făcute studii comparative legate de culturile egipteană veche, emeş/sumeriană, sanscrită, amazigh, irlandeză, ainu, sabei. Numai aşa vom putea să ştim cît de măreaţă a fost militar, spiritual şi cultural Dio Getia de-a lungul a peste 7000 de ani.
Tăbliţele puse de mine pe site sunt luate de pe internet - fiind în număr de 74, pentru că atîtea au rămas mărturie în cartea lui Dan Romalo ,,Cronica getă apocrifă pe plăci de plumb”. Ele au fost cîndva cîteva sute (la descoperirea lor din anul 1875), dar de atunci au tot dispărut prin “grija” ”istoricilor”, pînă ce am ajuns astăzi în situaţia să mai fie numai 31 la Institutul Naţional de arheologie Bucureşti (şi acelea ţinute ca suport de pahare ori ca material de bătut cuie în talpa istoriografiei româneşti).
Apollo Artemis, 17-06-15 10:19
Scopul celor care vor sa falsifice identitatea Poporului roman , este ca romanii de azi SA NU SE CONSIDERE URMASI AI GETIOR ci ai dacilor infranti si perdanti in istorie , iar pe geti sa-i revendice - pe buna dreptate - altii . Renegandu-ne descendenta nostra din nobilii GETI , ne este rezervat un loc detestat la coada Europei , o natiune infranta , tiganizata , perdanta in istorie , lucru care se vede deja , prin modul cum europenii ne trateaza . .....Cu multa perfidie , se minimilizeaza din ce in ce mai mult istoria getilor , adeptii dacismului papistas nu vor sa stie de Tablitele de la Sinaia , nu vor sa auda de geti si nenumaratii lor regi( Tanaus , Tomiris, Dromichete , Seutes , Cotiso , Alaric , Teodoric cel Mare etc . ) - trecuti sub tacere - sau de cel mai mare rege al getilor - Burebista - ( mult mai mare decat Decebal ) pe care nu l-a infrant nimeni in razboaiele purtate , cel care a reusit unificarea celor mai multi dintre geti pe cel mai mare teritoriu ( de trei ori mai mare decat pe timpul lui Decebal ) , a infaptuit reforme religioase si sociale care au intarit statul si societatea getilor ....adeptii dacismului o tin langa numai cu Decebal - de parca alti regi nu ar mai fi existat ! - glorificand intr-o veselie infrangera dacilor si trecand sub tacere victoriile GETILOR , cultura si civilizatia lor , faptul ca GETII au invins si destructurat in final Imperiul roman intemeind noi state si natiuni in toata Europa . Pentru ca Imperiul roman a cucerit o foarte mica parte din teritoriile locuite de geti ( practic , zona Banatului si imprejurimi ) teritorii DENUMITE de romani Dacia iar pe toti locuitorii ca fiind daci , falsificatorii istoriei noastre vor sa denumeasca asa toate teritoriile locuite de geti si pe getii insusi , pentru a ne sterge din memorie ADEVARATA NOASTRA ISTORIE SI IDENTITATE NATIONALA ..... Trebuie scrisa de cineva , MAGNA GETICA ! ... din ce stiu pana acum , doar Constantin Olariu Arimin , poate face asa ceva ... sper sa fie si dansul de acord